Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hedenäset

Annons:
I orten Hedenäset finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Hedenäset som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hedenäset. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hedenäset rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hedenäset som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hedenäset hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hedenäset variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hedenäset eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hedenäset

För dig som letar efter lediga tomter i Hedenäset kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hedenäset

Även lediga lägenheter i Hedenäset går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hedenäset.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hedenäset

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hedenäset. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hedenäset.

Sundelins Beredskapstjänst
Älvv. 280
957 95 Hedenäset


Zakariassons Fastighetsservice
Norlins v. 18
957 95 Hedenäset


Hedenäset Byaförening
Skolbacken 25
957 95 Hedenäset

Annons:

Detaljinformation om orten Hedenäset - fastighetsdata

Hedenäset är en tätort i Övertorneå kommun i Tornedalen och Norrbottens län samt kyrkbyn i Hietaniemi socken. Torne älv bildar vid Hedenäset ett inlandsdelta med flera så kallade suveränitetsholmar. På en udde i älven ligger Hietaniemi kyrka. På kyrkudden finns också en gammal marknadsplats. Hietaniemi översatt till svenska blir sandudde.

Yta: 198,16 hektar
Invånare: 270, år 2010

Här hittar du mer information om Hedenäset.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hedenäset. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.