Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Harads

Annons:
I orten Harads finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Harads som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Harads. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Harads rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Harads som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Harads hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Harads variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Harads eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Harads

För dig som letar efter lediga tomter i Harads kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Harads

Även lediga lägenheter i Harads går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Harads.

Fastigheter och fastighetsbolag i Harads

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Harads. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Harads.

Harads Bygg & Plattsättning AB
Svanöv. 11
960 24 Harads


Harads Bys Samfällighetsförening Henriksson
Tempelbacken 1
960 24 Harads


Sandträsk Samfällighetsförening
Skomakarv. 6
960 24 HaradsBtb Group AB
HerrgårdsvLakriz HB
Tempelbacken 20


Gardinery Skandinavia, AB
Radhusv. 21
960 24 Harads


Bjässandens Samfällighetsförening
Bjässand 317
960 24 Harads

Annons:

Detaljinformation om orten Harads - fastighetsdata

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånare: 501, år 2010

Här hittar du mer information om Harads.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Harads. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.