Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Haparanda

Annons:
I orten Haparanda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Haparanda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Haparanda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Haparanda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Haparanda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Haparanda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Haparanda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Haparanda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Haparanda

För dig som letar efter lediga tomter i Haparanda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Haparanda

Även lediga lägenheter i Haparanda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Haparanda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Haparanda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Haparanda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Haparanda.

Stiftelsen Haparandabostäder
Torgg. 41
953 31 HAPARANDA


Haparanda Industrifastigheter AB
Företagsv. 3
953 33 HAPARANDA


På Gränsen Fastigheter Haparanda AB
Tingshusg. 18
953 37 HAPARANDACityhallen Fastigheter AB
Keräsjoki 13Netto Lågpris Fastigheter I Haparanda AB
Hix Fastigheter AB
Bryggargränd


Mapo Fastigheter I Haparanda AB
N. Industriv. 10
953 34 HaparandaLyhamns Fastighetsaktiebolag
Båtg. 11


Innala AB, Tommy
Järnvägsg. 31 A
953 37 HAPARANDA


Lyhamns Bostäder AB
Båtg. 11
953 33 HAPARANDA


Concent AB
Köpmansg. 7
953 32 Haparanda


AB Östen Wikberg
0922 - 101 00Viplux Sverige AB
Tullg. 2
953 31 HAPARANDA

Annons:

Detaljinformation om orten Haparanda - fastighetsdata

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånare: 4856, år 2010

Här hittar du mer information om Haparanda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Haparanda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.