Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hakkas

Annons:
I orten Hakkas finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag inom fastigheter i Hakkas som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hakkas. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hakkas rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hakkas som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hakkas hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hakkas variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hakkas eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hakkas

För dig som letar efter lediga tomter i Hakkas kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hakkas

Även lediga lägenheter i Hakkas går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hakkas.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hakkas

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hakkas. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hakkas.

Rooms I Luleå AB
Rautakoski 15
980 41 HAKKAS

Annons:

Detaljinformation om orten Hakkas - fastighetsdata

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånare: 365, år 2010

Här hittar du mer information om Hakkas.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hakkas. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.