Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gunnarsbyn

Annons:
I orten Gunnarsbyn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Gunnarsbyn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gunnarsbyn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gunnarsbyn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gunnarsbyn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gunnarsbyn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gunnarsbyn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gunnarsbyn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gunnarsbyn

För dig som letar efter lediga tomter i Gunnarsbyn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gunnarsbyn

Även lediga lägenheter i Gunnarsbyn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gunnarsbyn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gunnarsbyn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gunnarsbyn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gunnarsbyn.

Hultvägens Samfällighetsförening
Sörbyn 803
961 97 GUNNARSBYNGunnarsbyns Byggnadsförening U P A
Lingonv. 6Sörbyns Tenntråd
Sörbyn


Grundträsk Samfällighetsförening
Norriån 866
961 97 GUNNARSBYN

Annons:

Detaljinformation om orten Gunnarsbyn - fastighetsdata

Gunnarsbyn är en småort i Bodens kommun vid Råne älv, cirka fyra mil norr om centralorten Boden och sju mil norr om Luleå. Fram till slutet av 1960-talet ingick Gunnarsbyn i dåvarande Råneå landskommun. Gunnarsbyn är "huvudort" för ett antal byar utmed Råne älv, med ett par butiker, en obemannad mack, kyrka, skola, biblioteksfilial samt daghem.

Yta: 79 hektar
Invånare: 146, år 2010

Här hittar du mer information om Gunnarsbyn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gunnarsbyn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.