Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Glommersträsk

Annons:
I orten Glommersträsk finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Glommersträsk som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Glommersträsk. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Glommersträsk rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Glommersträsk som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Glommersträsk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Glommersträsk variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Glommersträsk eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Glommersträsk

För dig som letar efter lediga tomter i Glommersträsk kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Glommersträsk

Även lediga lägenheter i Glommersträsk går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Glommersträsk.

Fastigheter och fastighetsbolag i Glommersträsk

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Glommersträsk. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Glommersträsk.

Nordiska Mäklarhuset AB
Skjutbanev. 1
930 81 Glommersträsk


Vithattens Skoterklubb
Storg. 120
930 81 Glommersträsk


Hedenvägens Vägsamfällighet
Moräng 306
930 81 GlommersträskBaktsjaurs Byastugeförening
Baktsjaur

Annons:

Detaljinformation om orten Glommersträsk - fastighetsdata

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Invånare: 272, år 2010

Här hittar du mer information om Glommersträsk.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Glommersträsk. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.