Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gammelstad

Annons:
I orten Gammelstad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Gammelstad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gammelstad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gammelstad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gammelstad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gammelstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gammelstad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gammelstad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gammelstad

För dig som letar efter lediga tomter i Gammelstad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gammelstad

Även lediga lägenheter i Gammelstad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gammelstad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gammelstad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gammelstad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gammelstad.

Party Master Fastigheter AB
Blygergränd
954 34 GammelstadB.L.L Fastigheter AB
Bärgarstigen 6BGT Konsult & Fastigheter AB
Kantorsv


Lansjärvs Utveckling Ek Fören
Ladstigen 28
954 35 GAMMELSTAD


K For & Aviation AB
Hantverksv. 15
954 33 GAMMELSTAD


Erik Isaksson Industrifastigheter AB
Hantverksv. 2 F
954 33 GAMMELSTADLapiazza Handelsbolag
Lustigbacken 7


Husvikens Samfällighetsförening
Tingsv. 31
954 32 GammelstadSvanbergs Vvs
Hantverksv


Lehto & Hedqvist Fastighets Aktiebolag
Räfsarstigen 42
954 34 Gammelstad


Rånlandets Samfällighetsförening
Räfsarstigen 138
954 34 GammelstadStig Lövbrand AB/Tärendö Design & Handel
Svingelstigen 1


Andreaskyrkan
Kyrktorget 1
954 33 GAMMELSTADMoosberg, Bengt Ragnar
Persv

Annons:

Detaljinformation om orten Gammelstad - fastighetsdata

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånare: 4960, år 2010

Här hittar du mer information om Gammelstad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gammelstad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.