Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gällivare

Annons:
I orten Gällivare finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Gällivare som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gällivare. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gällivare rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gällivare som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gällivare hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gällivare variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gällivare eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gällivare

För dig som letar efter lediga tomter i Gällivare kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gällivare

Även lediga lägenheter i Gällivare går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gällivare.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gällivare

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gällivare. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gällivare.

TOP bostäder AB
Föreningsg. 4
982 31 Gällivare


Riksbyggen
Lasarettsg. 22
982 32 GÄLLIVARE


Storvidda AB / Byggservice Stefan Fors
Lasarettsg. 52
982 34 GÄLLIVARE


Htm Fastigheter AB
Metallv. 6
982 38 GÄLLIVAREStar Profile Fastigheter AB
Lasarettsg. 52Telemäklarna Fastigheter AB
Storg. 2S.Köhler Fastigheter AB
Fagottstigen 2Svappavaara Fastigheter AB
Metallv. 6Snövit Fastigheter AB
ågatanAugustsson Fastigheter I Gällivare AB
Silfwerbrandsv. 43Lph Fastigheter AB
Storg. 2

Annons:

Detaljinformation om orten Gällivare - fastighetsdata

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånare: 8449, år 2010

Här hittar du mer information om Gällivare.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gällivare. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.