Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Boden

Annons:
I orten Boden finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Boden som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Boden. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Boden rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Boden som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Boden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Boden variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Boden eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Boden

För dig som letar efter lediga tomter i Boden kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Boden

Även lediga lägenheter i Boden går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Boden.

Fastigheter och fastighetsbolag i Boden

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Boden. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Boden.

Bodenbo
Parkg. 34
961 64 Boden


Sundbergs Fastigheter
Almg. 6
961 64 Boden


ParkKompaniet i Boden AB
Kanslihusv. 8
961 43 BODEN


TREAB
Hedenbrov. 14
961 36 BODEN


Lundströms Fastigheter AB
Hellgrensg. 5 A
961 34 BODEN


Kåland Förvaltning AB
Kopplingsv. 10 C
961 38 BODEN


Svensk Fastighetsförmedling
Drottningg. 11
961 35 Boden


Husesyn Svenska Besiktningar AB
Brobyn 4
961 91 Boden


WB Hydraulik
Kopplingsv. 10 A
961 38 BODEN


Mio Boden
Kopplingsv. 6
961 38 BODEN


Bygg & Inredning Snickeri i Boden AB
Industriv. 5 B
961 68 Boden


Polaris Eyewear AB
Svampv. 1
961 48 Boden


Western Farm AB
Buddbyv. 6
961 42 Boden


dc Bilservice
Kopplingsv. 9
961 38 BODEN


Bodens Utveckling AB
Teknikv. 3
961 50 BODEN

Annons:

Detaljinformation om orten Boden - fastighetsdata

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånare: 18277, år 2010

Här hittar du mer information om Boden.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Boden. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.