Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Arvidsjaur

Annons:
I orten Arvidsjaur finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Arvidsjaur som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Arvidsjaur. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Arvidsjaur rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Arvidsjaur som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Arvidsjaur hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Arvidsjaur variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Arvidsjaur eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Arvidsjaur

För dig som letar efter lediga tomter i Arvidsjaur kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Arvidsjaur

Även lediga lägenheter i Arvidsjaur går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Arvidsjaur.

Fastigheter och fastighetsbolag i Arvidsjaur

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Arvidsjaur. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Arvidsjaur.

Arvidsjaurhem AB
Ö. Skolg. 18
933 31 Arvidsjaur


Lubor AB
Stationsg. 30 C
933 32 ARVIDSJAUR


Bo Bra Fastigheter AB
Domäng. 11
933 32 ARVIDSJAUR


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 23
933 32 ARVIDSJAUR


Sah Fastigheter i Arvidsjaur AB
Sandbacksg. 6
933 33 Arvidsjaur


Johansson Fastigheter I Arvidsjaur AB

Elfvings Fastigheter AB
Stationsg. 14Ntm Fastigheter AB
Nyg


Norravanäs Vägsamfällighet
V. Skolg. 17 A
933 31 ArvidsjaurPärel, AB
Skogsg. 38


Medborgarhus
Storg. 12
933 31 Arvidsjaur


Arctic Choice AB
Fjällströmsv. 23
933 33 ArvidsjaurMulti Dynamic Service
Villav. 56


Centrumfastigheter I Arvidsjaur ABAnnons:

Detaljinformation om orten Arvidsjaur - fastighetsdata

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånare: 4635, år 2010

Här hittar du mer information om Arvidsjaur.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Arvidsjaur. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.