Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Älvsbyn

Annons:
I orten Älvsbyn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Älvsbyn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Älvsbyn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Älvsbyn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Älvsbyn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Älvsbyn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Älvsbyn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Älvsbyn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Älvsbyn

För dig som letar efter lediga tomter i Älvsbyn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Älvsbyn

Även lediga lägenheter i Älvsbyn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Älvsbyn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Älvsbyn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Älvsbyn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Älvsbyn.

Älvsbyns Fastigheter AB
Betongg. 6
942 36 ÄLVSBYN


Nian, AB
Svedjan 14
942 92 ÄLVSBYN


Trinor Fastigheter AB
Betongg. 3
942 36 ÄLVSBYN


Lildal Fastigheter AB
Norrabyn 18
942 93 älvsbyn


Johan Sundkvist Fastigheter AB
Lulev. 4
942 34 ÄLVSBYNPolmek Fastigheter AB
0923 - 799 50


Lomtjärnen Fastigheter AB
Befälsg. 9
942 35 älvsbyn


Gårdings Fastigheter AB
Storg. 8
942 31 älvsbynNilssons Fastigheter i Älvsbyn AB
Befälsg. 9


Bomans Jord & Skog
Laduberg 403
942 93 älvsbyn


Investit AB
Nygrensv. 9
942 33 älvsbynHamptjärnvägens Samfällighetsförening
Sikfors 5229AB Älvsby Träindustrier
Ställverksv. 6

Annons:

Detaljinformation om orten Älvsbyn - fastighetsdata

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånare: 4967, år 2010

Här hittar du mer information om Älvsbyn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Älvsbyn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Norrbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.