Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Växjö

Annons:
I orten Växjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Växjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Växjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Växjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Växjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Växjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Växjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Växjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Växjö

För dig som letar efter lediga tomter i Växjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Växjö

Även lediga lägenheter i Växjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Växjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Växjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Växjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Växjö.

LTB Förvaltning AB
Smedjeg. 24
352 46 Växjö


Alhansa Fastigheter AB
Nyg. 28
352 31 Växjö


Petri Hjalmar AB
Hovsg. 10
352 33 Växjö


Mäklarhuset Ulf Carlsson & Son AB
Norrg. 5
352 33 Växjö


Riksbyggen
Arabyg. 49
352 46 Växjö


Inspecta
Norrg. 15
352 31 Växjö


Videum AB Videum Science Park
Framtidsv.
352 57 Växjö


CA Fastigheter AB
Arabyg. 9
352 46 Växjö


Widerstedts Fastighetsförvaltning
Västerg. 6 D
352 30 VÄXJÖ


Handels & ByggInstitutet i Växjö AB
Linnég. 27
Växjö


Kronobergs Bygg- & Fastighetsservice AB
Hammarg. 3
352 46 Växjö


Växjöbostäder AB
N. Esplanaden 21
352 31 Växjö


Hedenfalks Fastigheter
Linnég. 6
352 33 Växjö


Åkesson Mäklarbyrå
Bäckg. 16
352 31 Växjö


Dahlbergs Fastigheter i Småland AB
Vallviksv. 8
352 51 Växjö


Tillströms Fastighetsservice AB
Tjäderv. 13 A
352 42 Växjö


PeHå Förvaltning AB
Verkstadsg. 5
352 46 Växjö


Svensk Fastighetsförmedling
Klosterg. 9
352 31 Växjö

Annons:

Detaljinformation om orten Växjö - fastighetsdata

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånare: 60887, år 2010

Här hittar du mer information om Växjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Växjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.