Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Väckelsång

Annons:
I orten Väckelsång finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Väckelsång som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Väckelsång. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Väckelsång rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Väckelsång som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Väckelsång hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Väckelsång variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Väckelsång eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Väckelsång

För dig som letar efter lediga tomter i Väckelsång kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Väckelsång

Även lediga lägenheter i Väckelsång går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Väckelsång.

Fastigheter och fastighetsbolag i Väckelsång

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Väckelsång. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Väckelsång.

Jonny-Olof Bygg & Fastighet AB
Vitsippsv. 9
362 51 VÄCKELSÅNG


Emvalls Fastighets AB
Örnv. 7
362 51 VÄCKELSÅNGKåranäs Gård AB
KåranäsFiskestad Skog AB
Fiskestad 38


Storgatan 113 AB
Vitsippsv. 9
362 51 VÄCKELSÅNGHagelberg, Tommy Och Britt /Lokaluth/
Lärkv. 1


Stiftelsen Kommunhus Väckelsång
Fiskestadsv. 2
362 50 Väckelsång


Tingsrydsbostäder AB
Fiskestadsv. 2
362 50 Väckelsång

Annons:

Detaljinformation om orten Väckelsång - fastighetsdata

Väckelsång är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Väckelsångs socken. Väckelsång ligger utmed riksväg 27, ca 13 km norr om centralorten Tingsryd. Vid byns norra ände står en "Arla-ko" i trä i naturlig kostorlek.

Yta: 123,30 hektar
Invånare: 905, år 2010

Här hittar du mer information om Väckelsång.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Väckelsång. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.