Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Traryd

Annons:
I orten Traryd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Traryd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Traryd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Traryd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Traryd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Traryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Traryd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Traryd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Traryd

För dig som letar efter lediga tomter i Traryd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Traryd

Även lediga lägenheter i Traryd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Traryd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Traryd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Traryd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Traryd.

Skafta Fastigheter AB
Trarydsallén 4 D
287 72 Traryd


Älgen Timber In Sweden AB
Kyrkv. 29
287 72 Traryd


Smålandspallen AB
Industrig. 1
287 72 TrarydLjungby Metallplätering K-G Sundgren
Fjärdingstorp 4


VÄSTRA GÖTERYDS VÄGSAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Käskhult 16
287 92 TrarydKlk Group AB
Torgg

Annons:

Detaljinformation om orten Traryd - fastighetsdata

Traryd är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län vid motorvägen på E4. Genom Traryd flyter ån Lagan. Traryds kyrka byggdes 1859-1860. Tidigare fanns en medeltida kyrka på platsen. Vid Lagan finns Traryds Kraftverk som stod klart 1945.

Yta: 157,87 hektar
Invånare: 660, år 2010

Här hittar du mer information om Traryd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Traryd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.