Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tjureda

Annons:
I orten Tjureda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Tjureda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tjureda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tjureda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tjureda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tjureda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tjureda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tjureda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tjureda

För dig som letar efter lediga tomter i Tjureda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tjureda

Även lediga lägenheter i Tjureda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tjureda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tjureda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tjureda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tjureda.

Coni Fastigheter AB
Åbyforsvägen 31
363 34 Tjureda


Burde Förvaltnings AB
Åby KVARNVIKEN 1
363 34 TjuredaR J:S Bilplåt
Tjureda HAGABORG 1


Fastighetsägareföreningen Tjuren Ekonomisk Förenin
Ekna Rävgård
363 34 Tjureda


P & M Invest I Växjö AB
Åby KVARNVIKEN 1
363 34 TjuredaÅby Plåtslageri
Smultronvägen 15Gravören 4
Åbyforsvägen 47Exscentio AB
Nykulla

Annons:

Detaljinformation om orten Tjureda - fastighetsdata

Tjureda socken i Småland ingick i Norrvidinge härad i Värend, ingår sedan 1971 i Växjö kommun och motsvarar från 2016 Tjureda distrikt i Kronobergs län. Två hällkistor, många gravrösen från bronsåldern och några järnåldersgravfält finns här.

Yta: 59 km2
Invånare: 730, år 2000

Här hittar du mer information om Tjureda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tjureda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.