Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tingsryd

Annons:
I orten Tingsryd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Tingsryd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tingsryd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tingsryd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tingsryd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tingsryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tingsryd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tingsryd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tingsryd

För dig som letar efter lediga tomter i Tingsryd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tingsryd

Även lediga lägenheter i Tingsryd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tingsryd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tingsryd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tingsryd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tingsryd.

Tingsrydsbostäder AB
Skytteg. 4 B
362 30 Tingsryd


Tingsryds Fastighets- och Juristbyrå AB
Blötan Lillegård 14
362 94 Tingsryd


Korpalycke Fastighets AB
Storg. 45 A
362 30 TingsrydStiftelsen Tingsrydsbostäder
Skytteg. 4 B


Torkovent AB
Hensmåla Sjövik
362 94 Tingsryd


Carlqvist Fastigheter I AB

Kella Fastigheter AB
Storg


Holtab Fastigheter AB

Jitech Fastigheter AB
Lokg. 15

Annons:

Detaljinformation om orten Tingsryd - fastighetsdata

Tingsryd är en tätort och centralort i Tingsryds kommun i Kronobergs län. Tingsryd är belägen vid sjön Tiken. Bland de mest kända och starka varumärken som finns i Tingsryd är: Hammarplast, Bröderna Nelsons fröer, Linder Aluminiumbåtar och Trensums Food AB.

Yta: 354,38 hektar
Invånare: 3037, år 2010

Här hittar du mer information om Tingsryd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tingsryd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.