Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tävelsås

Annons:
I orten Tävelsås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Tävelsås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tävelsås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tävelsås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tävelsås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tävelsås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tävelsås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tävelsås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tävelsås

För dig som letar efter lediga tomter i Tävelsås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tävelsås

Även lediga lägenheter i Tävelsås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tävelsås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tävelsås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tävelsås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tävelsås.

Södrekvarn Fastigheter AB
Stenslanda
355 95 TÄVELSÅS


Fksn Förvaltning Kronoberg Sverige Norden AB
Rinkaby Hagen 2
355 95 TÄVELSÅS


Landprojekt I Växjö AB
Rinkaby Hagen 2
355 95 TÄVELSÅSMäklarfirman Magnus Bergman
Gåvastorp

Annons:

Detaljinformation om orten Tävelsås - fastighetsdata

Tävelsås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Tävelsås socken. I orten finns Tävelsås kyrka och bredvid denna, Tävelsås skola för årskurs 1-3.

Yta: 35,21 hektar
Invånare: 225, år 2010

Här hittar du mer information om Tävelsås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tävelsås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.