Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Strömsnäsbruk

Annons:
I orten Strömsnäsbruk finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Strömsnäsbruk som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Strömsnäsbruk. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Strömsnäsbruk rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Strömsnäsbruk som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Strömsnäsbruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Strömsnäsbruk variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Strömsnäsbruk eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Strömsnäsbruk

För dig som letar efter lediga tomter i Strömsnäsbruk kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Strömsnäsbruk

Även lediga lägenheter i Strömsnäsbruk går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Strömsnäsbruk.

Fastigheter och fastighetsbolag i Strömsnäsbruk

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Strömsnäsbruk. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Strömsnäsbruk.

Ryden Fastigheter AB, Bengt
070 - 664 43 27Mjäryds Elmontage AB
Mjäryd 1327
287 91 STRÖMSNÄSBRUK


Rolf Helgesson Försäljning & Konsult AB
Kronobergsg. 52
287 32 Strömsnäsbruk


Jl Livs Fastigheter AB
Lagastigsg. 30
287 31 STRÖMSNÄSBRUKBokinfo Ryssland AB
Ljunggrensg. 14


Vänneböke Samfällighetsförening
Klausön 3239
287 93 STRÖMSNÄSBRUKLechner Svenska Holding AB
Hinnerydsv. 43


Ormhult-Össjöa Vägsamfällighet
Össjöa Björkforsa
287 93 STRÖMSNÄSBRUK


Elme Fönster AB
Gränsv. 9
287 34 Strömsnäsbruk


Terminalen I Strömsnäsbruk Fastighets AB
Gränsv. 4
287 34 StrömsnäsbrukLogistikfastigheter Bodafors AB
LagastigsgTraryds Bilfrakt AB
Lagastigsg


Brukshotellet I Strömsnäs AB
Mjäryd 1111
287 91 STRÖMSNÄSBRUKMarkaryds Industribyggnads AB
Järnvägsgatan


Gunnarssons Industrifastighetsbolag AB
Åkeriv. 5
287 34 StrömsnäsbrukLechner Svenska Holding AB
Hinnerydsv. 43 B


Kylhults Fastighets AB
Kvarnv. 1
287 33 STRÖMSNÄSBRUK


SKINNERSBÖKE-SPRÅXHULT VÄGSAMFÄLLIGHET
Skinnersböke 2305
287 93 STRÖMSNÄSBRUK

Annons:

Detaljinformation om orten Strömsnäsbruk - fastighetsdata

Strömsnäsbruk är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län, vid Lagan och E4, ungefär en och en halv mil norr om Markaryd. Näringslivet är mer diversifierat med bland annat Glas-Lindbergs och korvtillverkaren Lindvalls Chark AB. Transcom AB, ett call-center, som hade etablerat sig på det gamla bruksområdet lades ner 2012.

Yta: 332,58 hektar
Invånare: 2066, år 2010

Här hittar du mer information om Strömsnäsbruk.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Strömsnäsbruk. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.