Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ryssby

Annons:
I orten Ryssby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Ryssby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ryssby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ryssby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ryssby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ryssby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ryssby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ryssby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ryssby

För dig som letar efter lediga tomter i Ryssby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ryssby

Även lediga lägenheter i Ryssby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ryssby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ryssby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ryssby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ryssby.

Dbe Fastigheter HB
Tunag. 16
341 76 RYSSBY


Jönsson, Bengt Gösta Lennart
Sunnerå 2
341 76 RYSSBY


Svensk Plåtslageri
Loftesnäs 5
341 76 RYSSBY


Skogshöjdens Samfällighetsförening

i-Köp, Inge Svensson
Kungsv


Ryssby Företagsby AB
Lunnagårdsv. 14
341 76 RYSSBY


Bostadsrättsföreningen Näckrosen
Storg. 7
341 76 RYSSBY


Ingvars Röjnings- och Traktortjänst
Pilv. 19
341 76 RYSSBY

Annons:

Detaljinformation om orten Ryssby - fastighetsdata

Ryssby är en tätort i Ljungby kommun och kyrkby i Ryssby socken i Kronobergs län beläget vid den norra halvan av Ryssbysjön och söder om Riksväg 25. Arbetspendling är vanlig till Alvesta, Ljungby och Vislanda. I församlingen finns det cirka 270 arbetstillfällen, huvudsakligen inom utbildning samt inom vård och omsorg.

Yta: 109,57 hektar
Invånare: 707, år 2010

Här hittar du mer information om Ryssby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ryssby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.