Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ljungby

Annons:
I orten Ljungby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Ljungby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ljungby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ljungby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ljungby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ljungby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ljungby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ljungby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ljungby

För dig som letar efter lediga tomter i Ljungby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ljungby

Även lediga lägenheter i Ljungby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ljungby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ljungby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ljungby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ljungby.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 26
341 30 Ljungby


Elfvings Mäklarbyrå AB
Bergag. 1
341 30 Ljungby


Fastighetsbolaget Garvaren i Ljungby AB
Garvaren
341 60 LJUNGBY


Biwab Ljungby
Långg. 17
341 32 Ljungby


Konab Kerstin & Nils-Evert Norén AB
Kungsg. 46
341 31 LJUNGBY


Svensk Fastighetsförmedling
Drottningg. 23
341 36 Ljungby


Pia Mäklare
Drottningg. 25
341 36 Ljungby


Märta Ljungbergs Donationsfond
Rönnäsv. 35 D
341 33 LJUNGBY


PMU Rep & Smide AB
Hansatorpsv. 6
341 32 Ljungby


MERIT ekonomi & juridik
Storg. 3
341 30 Ljungby

Annons:

Detaljinformation om orten Ljungby - fastighetsdata

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånare: 15205, år 2010

Här hittar du mer information om Ljungby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ljungby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.