Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Linneryd

Annons:
I orten Linneryd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Linneryd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Linneryd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Linneryd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Linneryd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Linneryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Linneryd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Linneryd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Linneryd

För dig som letar efter lediga tomter i Linneryd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Linneryd

Även lediga lägenheter i Linneryd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Linneryd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Linneryd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Linneryd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Linneryd.

Flålycke Samfällighetsförening
Flålycke
360 24 LinnerydTingsrydsbostäder AB
Lindv. 13Linneryds Hembygdsförening
Kyrkv. 19


Stiftelsen Kommunhus
Lindv. 13
360 24 Linneryd


Korröstiftelsen
Obbetorp
360 24 Linneryd

Annons:

Detaljinformation om orten Linneryd - fastighetsdata

Linneryd är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Linneryds socken. Här finns Linneryds kyrka, ett badhus och ett bibliotek. Strax öster om Linneryds samhälle och ligger Ljuva mons naturreservat som i öster och väster begränsas av Rolsmosjön och Linnerydssjön.

Yta: 120,10 hektar
Invånare: 488, år 2010

Här hittar du mer information om Linneryd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Linneryd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.