Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Liatorp

Annons:
I orten Liatorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Liatorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Liatorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Liatorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Liatorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Liatorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Liatorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Liatorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Liatorp

För dig som letar efter lediga tomter i Liatorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Liatorp

Även lediga lägenheter i Liatorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Liatorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Liatorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Liatorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Liatorp.

Dihults Fastighets AB
Bölsö Gård 4
343 74 Liatorp


Wickströms Bostäder AB
Virkenhultsv. 9
343 74 Liatorp


Stibe Maskin & Verktyg
Allbog. 9
343 74 Liatorp


Mh Wirell i Liatorp AB
Växjöv. 505
343 74 Liatorp


A W Andersssons Ritnings- & Konstruktionsfirma
Höghult 1
343 74 Liatorp


Majolia AB
Regnhult 11
343 74 Liatorp

Annons:

Detaljinformation om orten Liatorp - fastighetsdata

Liatorp är en tätort i Älmhults kommun i Kronobergs län. Liatorp är belägen vid Södra stambanan som nådde samhället 1862 från Malmö och utgjorde därmed den nordliga ändpunkten på banan till 1864, då förlängningen till Falköping var klar.

Yta: 85,30 hektar
Invånare: 555, år 2010

Här hittar du mer information om Liatorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Liatorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.