Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lessebo

Annons:
I orten Lessebo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Lessebo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lessebo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lessebo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lessebo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lessebo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lessebo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lessebo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lessebo

För dig som letar efter lediga tomter i Lessebo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lessebo

Även lediga lägenheter i Lessebo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lessebo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lessebo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lessebo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lessebo.

AB Lessebohus
Stationsg. 10
360 50 LESSEBO


Lessebo Fastigheter, AB
Stationsg. 10
360 50 LESSEBO


Alp Maskin AB
Storg. 52 B
360 50 LESSEBO


Fastighets AB Bergdala
Storg. 90
360 50 LESSEBO

Annons:

Detaljinformation om orten Lessebo - fastighetsdata

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånare: 2737, år 2010

Här hittar du mer information om Lessebo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lessebo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.