Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lenhovda

Annons:
I orten Lenhovda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Lenhovda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lenhovda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lenhovda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lenhovda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lenhovda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lenhovda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lenhovda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lenhovda

För dig som letar efter lediga tomter i Lenhovda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lenhovda

Även lediga lägenheter i Lenhovda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lenhovda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lenhovda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lenhovda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lenhovda.

Uppvidingehus, AB
Apoteksg. 5
360 73 Lenhovda


J O Franssons Fastigheter AB
Köpmang. 2
360 73 Lenhovda


Mäklarfirman Ahlqvist
Storg. 34
360 73 Lenhovda


Holmahults Vägsamfällighet
Holmahult
360 73 LenhovdaJakobsson Göran Ingemar
Tingsg. 3


AB Stillman 8
Vikg. 3
360 73 Lenhovda


Lenhovda Fönster AB
Vagnv. 8
360 73 Lenhovda


Senilia Invest AB
Järnvägsg. 29
360 73 LenhovdaKylleskruvs Vägsamfällighet
KylleskruvAnders Samuelsson
ängsg


Nöbbele-Prinsnäs Samfällighetsförening
Pl 242 Lindsborg /Kjellsson
360 73 LenhovdaFibblegård AB
Herråkra Fibblegård 1


Skogsstjärnans Samfällighetsförening
Klintv. 7
360 73 LenhovdaAB Östangård I Lenhovda
Carlsson, May-Louise
Blendag


Klintvägens Samfällighetsförening

Lenhovdaåkarnas Fastighets AB
Vagnv. 1


Kosta-Bergdala Vägsamfällighet
Gräsmo
360 73 Lenhovda

Annons:

Detaljinformation om orten Lenhovda - fastighetsdata

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånare: 1744, år 2010

Här hittar du mer information om Lenhovda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lenhovda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.