Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lagan

Annons:
I orten Lagan finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Lagan som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lagan. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lagan rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lagan som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lagan hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lagan variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lagan eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lagan

För dig som letar efter lediga tomter i Lagan kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lagan

Även lediga lägenheter i Lagan går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lagan.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lagan

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lagan. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lagan.

SAC Nordic
Prästtorpsv. 16
341 51 LAGAN


Polymega I Lagan AB
Värnamov. 13
341 50 Lagan


Keca Fastigheter AB
Värnamov. 19
341 51 LAGANJohansson Arne
Föreningsg. 1


De Be Plåt & Svets AB
Västerg. 40
341 50 Lagan


Karab AB
Västerg. 38
341 50 Lagan


Johan Danningsson
Kvänarp Södergård 4
341 52 Lagan


Lugnets Sammfällighetsförening
Prästtorp
341 51 LAGANKåtåns; Töttja-Domaryd Samfällighetsförening
DomarydLabergo Fastighetsförvaltning AB
VärnamovL. Skoglund Konsult & Maskin AB
Åbyfors


Katalin Johansson, Prästtorp 2:3
Brog. 3
341 51 LAGANGunnar Nelson AB
Vännaryd Mellangård


Kronstaden Fastighets AB
Föreningsgatan
341 30 Lagan


Bökeliden AB
Västerg. 10
341 50 Lagan


Lagans Fastighets AB
Västerg. 10
341 50 LaganSteyn Nordic AB
VännarydsgEivor Ekdahl
Veka Gård 1

Annons:

Detaljinformation om orten Lagan - fastighetsdata

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånare: 1744, år 2010

Här hittar du mer information om Lagan.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lagan. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.