Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hovmantorp

Annons:
I orten Hovmantorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Hovmantorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hovmantorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hovmantorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hovmantorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hovmantorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hovmantorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hovmantorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hovmantorp

För dig som letar efter lediga tomter i Hovmantorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hovmantorp

Även lediga lägenheter i Hovmantorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hovmantorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hovmantorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hovmantorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hovmantorp.

Hovmantorps Säteri
Hovmantorps Säteri
Hovmantorp


Bomi Fastigheter AB
Fibbleåg. 6
360 51 HOVMANTORP


Ahno Fastigheter AB
0478 - 420 60Lilla Kulleryd Samfällighetsförening
Storg. 46
360 51 HOVMANTORPM&M Hovmantorp AB
Oxtorgsg


Fastighetsbyrån, en del av Swedbank
Storg. 69
360 51 HOVMANTORP


Lia Musik
Attsjö 1
360 51 HOVMANTORP


Lysteryds Vägsamfällighet
Furuby LILLEGÅRD
HovmantorpLojander Consulting AB
Lärkv. 9Ormeshaga Country AB
Ormeshaga


Kl Gruppen I Hovmantorp AB
Järnvägsg. 10
360 51 HOVMANTORP


Vega 26
Storg. 71
360 51 HOVMANTORPMona J AB
Fägerstad


Vibbe Fastighet AB
Linnehult
360 51 HOVMANTORPSvensson, Thomas
Nyg


Hans-Olof Ahlesten
Björneke 3
360 51 HOVMANTORP


Henrik Svensson Snickeri & Bygg i Hovmantorp AB
Järnvägsg. 16
360 51 HOVMANTORP


Vedfastigheter AB
Järnvägsg. 10
360 51 HOVMANTORP

Annons:

Detaljinformation om orten Hovmantorp - fastighetsdata

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånare: 2991, år 2010

Här hittar du mer information om Hovmantorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hovmantorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.