Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hjortsberga

Annons:
I orten Hjortsberga finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Hjortsberga som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hjortsberga. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hjortsberga rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hjortsberga som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hjortsberga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hjortsberga variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hjortsberga eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hjortsberga

För dig som letar efter lediga tomter i Hjortsberga kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hjortsberga

Även lediga lägenheter i Hjortsberga går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hjortsberga.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hjortsberga

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hjortsberga. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hjortsberga.

Zona Design AB
Söderv. 4
342 93 Hjortsberga


Hjortsberga Industrifastigheter
Åredav. 21
342 93 Hjortsberga


Agnes Alltjänst
Åredav. 34
342 93 Hjortsberga


Brunshult-Lyngsåsa-Tesås Samfällighetsförening
Sållareboda
342 93 Hjortsberga

Annons:

Detaljinformation om orten Hjortsberga - fastighetsdata

Hjortsberga är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Strax öster om tätorten ligger småorten och tillika kyrkbyn Hjortsberga med Hjortsberga kyrka. Ortens fotbollslag heter Hjortsberga IF.

Yta: 63,01 hektar
Invånare: 245, år 2010

Här hittar du mer information om Hjortsberga.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hjortsberga. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.