Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hamneda

Annons:
I orten Hamneda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Hamneda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hamneda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hamneda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hamneda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hamneda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hamneda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hamneda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hamneda

För dig som letar efter lediga tomter i Hamneda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hamneda

Även lediga lägenheter i Hamneda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hamneda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hamneda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hamneda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hamneda.

Bolmen Fisk AB
Hamneda Gåsagård 2
340 13 HAMNEDA


Malmaryds Vägsamfällighet
Nöttja
340 13 HAMNEDAIngvar Gustavsson
BjörsagårdsvHorn-Ryd-Öjes Samfällighetsförening
öjeHagus Lantbruk KB
Hornstorp 4


STC Ventilation AB
Hamnedav. 21
340 13 HAMNEDA

Annons:

Detaljinformation om orten Hamneda - fastighetsdata

Hamneda är en småort i Ljungby kommun och kyrkbyn i Hamneda socken som är belägen vid Lagan. År 2010 fanns här 158 boende. I och kring Hamneda finns 590 kända fornlämningar, varav ett tjugotal hällkistor från yngsta stenåldern.

Yta: 46 hektar
Invånare: 158, år 2010

Här hittar du mer information om Hamneda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hamneda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.