Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gemla

Annons:
I orten Gemla finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Gemla som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gemla. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gemla rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gemla som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gemla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gemla variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gemla eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gemla

För dig som letar efter lediga tomter i Gemla kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gemla

Även lediga lägenheter i Gemla går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gemla.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gemla

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gemla. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gemla.

BiWi Bygg AB
Brändabacken 5
360 32 Gemla


Lilla Bökås Samfällighetsförening
Norrvägen
360 32 GemlaGransholms Herrgård AB
Gransholmsv


Sb Montageservice
Usteryd Berghem
360 32 Gemla


Janoso Trading
Jägarev. 3
360 32 Gemla

Annons:

Detaljinformation om orten Gemla - fastighetsdata

Gemla (uttalas jäm-la, med betoning på första stavelsen) är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen mellan Alvesta och Växjö. Orten ligger vid Helige å som ingår i Mörrumsåns vattensystem. Orten har en lång tradition av leksakstillverkning bakom sig och idag har företaget Micki Leksaker AB sitt huvudkontor i Gemla.

Yta: 241,23 hektar
Invånare: 1342, år 2010

Här hittar du mer information om Gemla.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gemla. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.