Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Braås

Annons:
I orten Braås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 19 olika företag inom fastigheter i Braås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Braås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Braås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Braås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Braås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Braås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Braås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Braås

För dig som letar efter lediga tomter i Braås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Braås

Även lediga lägenheter i Braås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Braås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Braås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Braås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Braås.

Lindwalls Fastigheter i Braås AB
Sjösåsv. 9
360 42 BRAÅS


Andreas G Fastigheter I Braås AB
Sjösåsv. 38
360 42 BRAÅSLindwall Leif O Mervi För Lindwalls Fastigheter
Sjösåsv. 9


A. Johnsson Fastigheter AB
Marknadsv. 20
360 42 BRAÅS


T&C Invest AB
Smedjeg. 2
360 42 BRAÅS


Dädesjö Ek För
Dädesjö
360 42 BRAÅS


Rappe Fastighets AB
Mörkaskog
360 42 BRAÅS


Krokodilen Ccg HB
Mörkaskog
360 42 BRAÅSHBB Kompaniet AB
Massav


Ingrid Herrlin
Ramnåsa Södregård 2
360 42 BRAÅS


Rappe, Adolf Fredrik Axel G:Son
Drättinge Gård
360 42 BRAÅS


Örkens Bygg & Fastighets AB
Kvarnagården Lidbofors
360 42 BRAÅS


Betingetorp-Ramnåsa Vägsamfällighet
Brantåsa
360 42 BRAÅSLindvall, Leif
Göths


Sandgärden I Växjö AB
Mörkaskog
360 42 BRAÅSSjösås Äskås
ÖstrakärrMästreda Vägsamfällighet
Flygerås 1Fredriksdalsvägens Samfällighetsförening
RamnåsaPyro Fastighetsförvaltning
0474

Annons:

Detaljinformation om orten Braås - fastighetsdata

Braås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län belägen på en sluttningen mot sjön Örken. Naturskyddsområdena Sjösås äng och Braås park omger samhället. Lihnell Vagn AB flyttade 1957 sin verksamhet från Björsäter och Ringstorp i Östergötland till Braås. Tillverkningen var drivkärror för civilt och militärt bruk att kopplas till traktorer.

Yta: 170,95 hektar
Invånare: 1547, år 2010

Här hittar du mer information om Braås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Braås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.