Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Åseda

Annons:
I orten Åseda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 20 olika företag inom fastigheter i Åseda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Åseda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Åseda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Åseda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Åseda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Åseda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Åseda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Åseda

För dig som letar efter lediga tomter i Åseda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Åseda

Även lediga lägenheter i Åseda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Åseda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Åseda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Åseda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Åseda.

Svensk Fastighetsförmedling
Olofsg. 3
364 30 ÅSEDA


Börjes Tankcenter AB
Järnvägsg. 18
364 21 ÅSEDA


A-Produkter
Hultanäs 11
364 33 åseda


Karin Lindbergs Fastigheter I Åseda AB
Olofsg. 4
364 30 ÅSEDA


Fröseke-Skeda Samfällighetsförening
Åseda-fröseke Axelsborg
364 33 åsedaFastighetsbolaget Terminalgatan AB
Terminalgatan 2Andersen, Björn
Höghultström


Lillgatans Fastighets AB
Storg. 16
364 31 åsedaÅseda Ishall AB
Pilg. 32Hjorten Handel & Konsult HB
Skräddarg


Quintex
Olofsg. 13
364 30 ÅSEDA


Åseda Fastighets Förvaltnings AB
Fagraskruv
364 33 åsedaG 850 Björkå-Korsledet Vägsamfällighet
Åkvarn-björkå 26Kexholms SK
Bo 114Holmers Fastighet och Förvaltnings AB
JärnvägsgSvenshult-Mada-Mörteleks Samfällighetsförening
Svenshult 5Näshults Läderverkstad
Rösjönäs


Mulatorps Samfällighetsförening
Mulatorp 5
364 33 åsedaBengt Granflo Bygg AB
Gustavsg


Jsa Fastighet
Östra v. 21
364 30 ÅSEDA

Annons:

Detaljinformation om orten Åseda - fastighetsdata

Åseda är en tätort och centralort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Kyrkan har sitt ursprung på 1100-talet. Ortnamnet Åseda har genom tiderna förändrats och första gången det omnämnts är 1345 i Svenskt Diplomatarium band 5.

Yta: 263,57 hektar
Invånare: 2430, år 2010

Här hittar du mer information om Åseda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Åseda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.