Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Alvesta

Annons:
I orten Alvesta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Alvesta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Alvesta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Alvesta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Alvesta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Alvesta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Alvesta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Alvesta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Alvesta

För dig som letar efter lediga tomter i Alvesta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Alvesta

Även lediga lägenheter i Alvesta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Alvesta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Alvesta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Alvesta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Alvesta.

Svensk Fastighetsförmedling
Järnvägsparken 3 A
342 30 Alvesta


AllboHus Fastighets AB
Storg. 15 A
342 30 Alvesta


Mellmak Fastigheter AB
Högalundsv. 52
342 35 ALVESTAFk Fastigheter I Alvesta AB
Bruksv


Firma Britt-Marie Ekman Fastigheter
Storg. 10
342 30 Alvesta


Mallmek Fastigheter AB
Högalundsv. 52
342 35 ALVESTA

Annons:

Detaljinformation om orten Alvesta - fastighetsdata

Alvesta är en tätort i Småland och centralort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Alvesta är en järnvägsknut i södra Sverige, omkring 18 km väster om Växjö. Alvesta station ligger längs järnvägarna Södra stambanan (Stockholm-Malmö) och kust till kust-banan (Göteborg-Kalmar/Karlskrona).

Yta: 610,32 hektar
Invånare: 8017, år 2010

Här hittar du mer information om Alvesta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Alvesta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.