Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Älmeboda

Annons:
I orten Älmeboda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Älmeboda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Älmeboda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Älmeboda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Älmeboda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Älmeboda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Älmeboda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Älmeboda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Älmeboda

För dig som letar efter lediga tomter i Älmeboda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Älmeboda

Även lediga lägenheter i Älmeboda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Älmeboda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Älmeboda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Älmeboda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Älmeboda.

Älmeboda Bygg AB
Bang. 8
360 23 ÄLMEBODA


Rfm Skog- & Fastighetsförvaltning AB
Gamla v. 18
360 23 ÄLMEBODA


Stiftelsen Kommunhus Älmeboda
Klockareg. 14
360 23 ÄLMEBODA


P & P Måleri & Golv
Bangatan 14
360 23 ÄLMEBODA


Matöppet
Gamla v. 20
360 23 ÄLMEBODA


ABrahamshult Danecamp AB
Abrahamshult 8
360 23 ÄLMEBODATingsrydsbostäder AB
Klockareg

Annons:

Detaljinformation om orten Älmeboda - fastighetsdata

Älmeboda är en småort och kyrkby i Älmeboda socken i Tingsryds kommun, Kronobergs län. Belägen cirka 50 km sydöst om Växjö vid tätorten Rävemåla, där Länsväg 120 och Länsväg 122 korsar varandra. Avståndet till kommunens centralort Tingsryd är fågelvägen cirka 20 km.

Yta: 35 hektar
Invånare: 75, år 2010

Här hittar du mer information om Älmeboda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Älmeboda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kronoberg.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.