Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vissefjärda

Annons:
I orten Vissefjärda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Vissefjärda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vissefjärda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vissefjärda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vissefjärda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vissefjärda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vissefjärda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vissefjärda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vissefjärda

För dig som letar efter lediga tomter i Vissefjärda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vissefjärda

Även lediga lägenheter i Vissefjärda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vissefjärda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vissefjärda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vissefjärda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vissefjärda.

Rcs Fastigheter I Emmaboda AB
Mellang. 6
360 60 VISSEFJÄRDA


Långaskruv Samfällighetsförening
Storg. 25
360 60 VISSEFJÄRDA


Isoleringsmaskinen Sverige AB
Hult 126
360 60 VISSEFJÄRDAHaraldsson, Joakim
NORRA KYRKEBY


Gustaf och Olof Petersons Stiftelse
Bamsekulla 210
360 60 VISSEFJÄRDAMålatorp Rökeri, AB
Målatorp


Olle Och Thomas Persson I Småland AB
Nickemåla
360 60 VISSEFJÄRDAFörlångsö-Torsjö Vägsamfällighet
Torsjö 202

Annons:

Detaljinformation om orten Vissefjärda - fastighetsdata

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånare: 670, år 2010

Här hittar du mer information om Vissefjärda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vissefjärda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.