Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Virserum

Annons:
I orten Virserum finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 20 olika företag inom fastigheter i Virserum som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Virserum. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Virserum rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Virserum som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Virserum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Virserum variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Virserum eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Virserum

För dig som letar efter lediga tomter i Virserum kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Virserum

Även lediga lägenheter i Virserum går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Virserum.

Fastigheter och fastighetsbolag i Virserum

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Virserum. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Virserum.

Sport & Fritidsgrossisten i Sverige AB
Kyrkog. 33
570 80 VIRSERUM


Modig Machine Tool AB
Fabriksg. 17
570 80 VIRSERUM


Svartengren Fastigheter
Sjög. 12
570 80 VIRSERUM


Svartengren Fastigheter
Sjög. 12
570 80 VIRSERUM


Rebri Bygg AB
Torgg. 4 B
570 80 VIRSERUM


Virserums Släp & Maskinfirma
Misterhult 9
570 80 VIRSERUM


Bergströms i Virserum AB
L. Ånhult 6
570 80 VIRSERUM


Kråketorp-Högeruda-Skinnskälla Vägsamfällighet
Evag. 9
570 80 VIRSERUMDWES Bygg Och Måleri AB
Rebri AB
Torgg. 4 B


Grafisk Produktion I Vetlanda AB
Verkstadsg. 3
570 80 VIRSERUM


Virserums Hem & Trädgårdstjänst, AB
070 - 395 54 22Logoit Fastighet HB
Fabriksg. 11
570 80 VIRSERUM


Fabor AB

Virserums Stugby Service AB
Semesterbyn


Tonito Invest AB

Söderman Skrivare HB
EvagMarbodal
Bonareg. 7


Jörgen Nielsen Arkitektkontor AB
Solhemsg. 15
570 80 VIRSERUM


Andalusien Direkt AB
Storg. 22
570 80 VIRSERUM

Annons:

Detaljinformation om orten Virserum - fastighetsdata

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånare: 1742, år 2010

Här hittar du mer information om Virserum.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Virserum. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.