Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vimmerby

Annons:
I orten Vimmerby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Vimmerby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vimmerby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vimmerby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vimmerby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vimmerby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vimmerby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vimmerby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vimmerby

För dig som letar efter lediga tomter i Vimmerby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vimmerby

Även lediga lägenheter i Vimmerby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vimmerby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vimmerby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vimmerby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vimmerby.

Fastighetsbyrån
Rönnbärsg. 26
598 37 VIMMERBY


VBO Fastighets AB
Hultsfredsv. 41
598 40 VIMMERBY


Astrid Lindgrens Värld
Lundg.
598 34 Vimmerby


Björkbackens Hotell, Stugby & Camping
Traktorg. 2
598 30 Vimmerby


Jonnys Golvservice AB
Magasinsg. 3
598 37 VIMMERBY


Åbro Bryggeri, AB
Åbrov. 13
598 40 VIMMERBY


Marcus Samuelsson Fastigheter AB
Storg. 38
598 37 VIMMERBYIor Fastigheter AB
Norrhult 151


S.R. Fastigheter AB
Dramsjö 106
598 94 Vimmerby


CK Perssons Fastigheter AB
Lantmannag. 16
598 35 VIMMERBY


Ej:s Skogs & Lantbruksservice, AB
Bröttle 115
598 96 Vimmerby


MEJ Förvaltning AB
Box 126
598 22 VIMMERBY


Alexnäs Fastighets AB
Bomhagsg. 1
598 35 VIMMERBY

Annons:

Detaljinformation om orten Vimmerby - fastighetsdata

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånare: 7934, år 2010

Här hittar du mer information om Vimmerby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vimmerby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.