Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vena

Annons:
I orten Vena finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Vena som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vena. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vena rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vena som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vena hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vena variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vena eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vena

För dig som letar efter lediga tomter i Vena kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vena

Även lediga lägenheter i Vena går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vena.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vena

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vena. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vena.

Bo Bra Vena Christer Andersson AB
Källv. 4 D
577 90 Vena


Träda 1:21
Träda 5
577 93 VENA


Enskilda Vägen 131 U Junnarp Vägsamfällighet
Junnarp 2
577 92 VenaConny Svensson
Industriv. 3


Tomas Tak & Bygg AB
Basebov. 17
577 90 Vena


Junnarps Samfällighetsförening
Junnarp 2
577 92 Vena

Annons:

Detaljinformation om orten Vena - fastighetsdata

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånare: 367, år 2010

Här hittar du mer information om Vena.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vena. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.