Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Västervik

Annons:
I orten Västervik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Västervik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Västervik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Västervik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Västervik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Västervik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Västervik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Västervik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Västervik

För dig som letar efter lediga tomter i Västervik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Västervik

Även lediga lägenheter i Västervik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Västervik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Västervik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Västervik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Västervik.

MTI Mark Trädgård & Industri AB
Videgrensg. 6
593 32 VÄSTERVIK


ET-Byggen Bjarne Embretsén AB
Holländareg. 1
593 36 VÄSTERVIK


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 10
593 30 VÄSTERVIK


Fastighetsbyrån
Rådhusg. 48 A
593 33 Västervik


Horns Strand Fastigheter AB
Horns Strandväg 2
593 93 Västervik


Västerviks Bostads AB, Bostadsbolaget
Spötorget 1
593 30 VÄSTERVIK


Ewa Andersson Fastigheter AB
Grantorpsv. 10 E
593 38 VÄSTERVIK


Fuktteknik T Ekeflod AB
Sjög. 6
593 31 Västervik


Zettergrens Fastighetsskötsel AB
Kristinebergsg. 23
593 61 VÄSTERVIK


Peab
Kristinebergsg. 38
593 61 VÄSTERVIK


Sandbergs Fastigheter
Allén 1
593 36 VÄSTERVIK


Svensk Fastighetsförmedling
Kvarng. 15
593 30 VÄSTERVIK


B-Å Fastighetsservice
Industrig. 4
593 61 VÄSTERVIK


Riksbyggen
Folkparksv. 31
593 37 Västervik


Krantz Bemanning AB
Älvdansg. 8 B
593 52 VÄSTERVIK


Talab Tandtekniska Laboratoriet i Västervik AB
V. Kyrkog. 21
593 33 Västervik

Annons:

Detaljinformation om orten Västervik - fastighetsdata

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånare: 21140, år 2010

Här hittar du mer information om Västervik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Västervik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.