Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vassmolösa

Annons:
I orten Vassmolösa finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Vassmolösa som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vassmolösa. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vassmolösa rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vassmolösa som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vassmolösa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vassmolösa variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vassmolösa eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vassmolösa

För dig som letar efter lediga tomter i Vassmolösa kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vassmolösa

Även lediga lägenheter i Vassmolösa går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vassmolösa.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vassmolösa

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vassmolösa. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vassmolösa.

Vassmar Fastigheter AB
Bottorp 108
388 94 VassmolösaAriadne Fastigheter I Kvarnlyckan AB
Arbylund 101Hydrex Bostads AB
NHossmo Transport AB
Mortorp 350


Gullaskruv Investment AB
Backv. 6
388 91 VASSMOLÖSAVita Sands Samfällighetsförening
Vita


Hydrex System AB
N. Hagby 304
388 94 Vassmolösa


Swit Invest AB
S. Hagby 154
388 94 Vassmolösa


Storhagens Lekplats-Och Ledningssamfällighet
Tingshusv. 12
388 91 VASSMOLÖSAKungshall Fastighets AB
Backv. 6

Annons:

Detaljinformation om orten Vassmolösa - fastighetsdata

Vassmolösa är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län.

Yta: 136,41 hektar
Invånare: 535, år 2010

Här hittar du mer information om Vassmolösa.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vassmolösa. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.