Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Trekanten

Annons:
I orten Trekanten finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Trekanten som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Trekanten. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Trekanten rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Trekanten som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Trekanten hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Trekanten variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Trekanten eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Trekanten

För dig som letar efter lediga tomter i Trekanten kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Trekanten

Även lediga lägenheter i Trekanten går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Trekanten.

Fastigheter och fastighetsbolag i Trekanten

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Trekanten. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Trekanten.

Ala Förvaltning AB
Harby 350
388 98 TrekantenAB Glass-Olle
Gamla v. 54


Källstorps Musteri o. Handels AB
Källstorp 229
388 98 Trekanten


Ci AB
Mejerig. 17
388 40 TREKANTENJCN Invest AB
Alg. 10Ja I Kalmar AB
Kristvallav. 40Örjan & Magnus Åkeri AB
Äppelv. 16


Gamla Vägen Holding AB
Gamla v. 8
388 40 TREKANTEN

Annons:

Detaljinformation om orten Trekanten - fastighetsdata

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånare: 1422, år 2010

Här hittar du mer information om Trekanten.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Trekanten. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.