Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Torsås

Annons:
I orten Torsås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Torsås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Torsås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Torsås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Torsås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Torsås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Torsås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Torsås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Torsås

För dig som letar efter lediga tomter i Torsås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Torsås

Även lediga lägenheter i Torsås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Torsås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Torsås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Torsås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Torsås.

TBAB, Torsås Bostads AB
Dalg. 1
385 31 TORSÅS


Torsås Fastighets AB
Dalg. 1
385 31 TORSÅS


Dackemäkleri
Hasselg. 3
385 32 Torsås


Svensk Fastighetsförmedling
0486 - 412 22TechTools AB
Kvilla 105
385 91 TORSÅS


Rosenträdet AB
0486 - 420 90Torsås 2:39
Karlskronav. 45
385 33 TORSÅSTbab Torsås Bostads AB
Dalg. 1


Fastighetsbyrån
Allfarg. 20 -22
385 31 TORSÅS

Annons:

Detaljinformation om orten Torsås - fastighetsdata

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånare: 1848, år 2010

Här hittar du mer information om Torsås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Torsås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.