Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Storebro

Annons:
I orten Storebro finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Storebro som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Storebro. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Storebro rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Storebro som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Storebro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Storebro variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Storebro eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Storebro

För dig som letar efter lediga tomter i Storebro kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Storebro

Även lediga lägenheter i Storebro går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Storebro.

Fastigheter och fastighetsbolag i Storebro

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Storebro. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Storebro.

Storebro Fastighets Skorstenar AB
Montörsv. 2
598 70 STOREBRO


Vimarhem AB
Torgrundan 11
598 70 STOREBRO

Annons:

Detaljinformation om orten Storebro - fastighetsdata

Storebro är en tätort i Vimmerby kommun i Kalmar län. Orten ligger vid Stångån. Storebro är hemort för båttillverkaren Storebro Bruks AB. I Storebro finns Visans skepp, en skeppssättning som uppfördes under 1980-talet som en hyllning till den svenska visan. Storebro kyrka byggdes 1969.

Yta: 141,71 hektar
Invånare: 972, år 2010

Här hittar du mer information om Storebro.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Storebro. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.