Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Söderåkra

Annons:
I orten Söderåkra finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Söderåkra som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Söderåkra. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Söderåkra rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Söderåkra som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Söderåkra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Söderåkra variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Söderåkra eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Söderåkra

För dig som letar efter lediga tomter i Söderåkra kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Söderåkra

Även lediga lägenheter i Söderåkra går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Söderåkra.

Fastigheter och fastighetsbolag i Söderåkra

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Söderåkra. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Söderåkra.

Pb-Fastighetsförvalting KB
070 - 922 14 36Kresse
Ekesv. 16
385 51 SÖDERÅKRAÖvraby Förvaltnings HB
SolvÖvraby lantbruk
Övraby 110

Annons:

Detaljinformation om orten Söderåkra - fastighetsdata

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånare: 912, år 2010

Här hittar du mer information om Söderåkra.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Söderåkra. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.