Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Rockneby

Annons:
I orten Rockneby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Rockneby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Rockneby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Rockneby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Rockneby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Rockneby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Rockneby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Rockneby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Rockneby

För dig som letar efter lediga tomter i Rockneby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Rockneby

Även lediga lägenheter i Rockneby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Rockneby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Rockneby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Rockneby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Rockneby.

Fastighetsmäklare Stephan Willberg AB
Drag Villa Sjövik 167
395 94 ROCKNEBY


Rockneby Bed & Breakfast
G. Revsuddev. 19
395 94 ROCKNEBY


Thörnströms Fastigheter
Revsudden 183
395 94 ROCKNEBY


TGB Fastigheter i Calmar AB
Boda 101
395 94 ROCKNEBY


Loggen i Kalmar AB
N. Dragsviken 308
395 94 ROCKNEBY


Lennart Mäklare AB
Hultsby 132
395 94 ROCKNEBY


Åckerströms Bilreparationer
Ryssbylundsv. 3
395 93 Rockneby


Mästaren 29
Drag 210 B
395 94 ROCKNEBY


Leif Lundins Bygg AB
Marknadsg. 2
395 93 Rockneby


Fågelsudd-Slakmörestrands Vattensamfällighetsför
Fågelsudd 102
395 95 RocknebyDanerum Binnaretorps Samfällighetsförening
SkaftnäsStephan Willberg AB
Drag


Librix AB
Söregärdev. 2
395 93 RocknebyWibcon
Drag


Marielunds Förvaltningsbolag
Kåremo
395 95 Rockneby


Nictrade AB
Drag 119
395 94 ROCKNEBYToTo FaUt AB
VPellann I Kalmar AB
S. Dragsviken 662

Annons:

Detaljinformation om orten Rockneby - fastighetsdata

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånare: 869, år 2010

Här hittar du mer information om Rockneby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Rockneby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.