Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Överum

Annons:
I orten Överum finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Överum som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Överum. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Överum rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Överum som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Överum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Överum variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Överum eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Överum

För dig som letar efter lediga tomter i Överum kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Överum

Även lediga lägenheter i Överum går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Överum.

Fastigheter och fastighetsbolag i Överum

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Överum. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Överum.

El & Automation I Överum AB
Bruksg. 8
590 96 ÖVERUM


Gert S Bygg & Fastighetsservice AB
Dalhemsv. 18
590 96 ÖVERUME.K-Plåtprodukter
Hantverkshuset


Överums Gymnastikförening
Västerlidsv. 10
590 96 ÖVERUMVästerviks Bostads AB
Prästgårdsg


B.O. Industri Service
Möckelhult Karlsäng
590 96 ÖVERUM


Lyckevägens Samfällighetsförening
Lyckev. 12
590 96 ÖVERUM

Annons:

Detaljinformation om orten Överum - fastighetsdata

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånare: 1203, år 2010

Här hittar du mer information om Överum.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Överum. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.