Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Oskarshamn

Annons:
I orten Oskarshamn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Oskarshamn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Oskarshamn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Oskarshamn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Oskarshamn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Oskarshamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Oskarshamn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Oskarshamn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Oskarshamn

För dig som letar efter lediga tomter i Oskarshamn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Oskarshamn

Även lediga lägenheter i Oskarshamn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Oskarshamn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Oskarshamn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Oskarshamn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Oskarshamn.

Byggebo AB
V. Torgg. 12
572 42 OSKARSHAMN


Fastighetsbyrån Oskarshamn
Flanaden 8 A
572 30 Oskarshamn


Inspecta
L. Torget 6
572 30 Oskarshamn


PJN Sverige AB
Hällviksv. 5
572 40 OSKARSHAMN


Signea Fastighetsbyrå AB
L. Torget 8
572 30 Oskarshamn


Peab
Väderumsv. 6
572 36 Oskarshamn


Svensk Fastighetsförmedling
Köpmang. 1
572 30 Oskarshamn


Samuelssons Tak AB
Väderumsv. 2 A
572 36 Oskarshamn


Dap Fastigheter AB
Bilg. 2
572 51 OSKARSHAMN


Vs Fastigheter Tomas Karlsson AB
Hycklinge Ekhagen
572 91 OSKARSHAMNBohmans Fastigheter I Oskarshamn AB
Sörviksv. 8Winter Fastigheter AB
Syrénv. 18Audio Video Fastigheter AB
Flanaden 2Hultmans Fastigheter I Oskarshamn AB
Kolbergav. 64Cmt Fastigheter AB


Annons:

Detaljinformation om orten Oskarshamn - fastighetsdata

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånare: 17258, år 2010

Här hittar du mer information om Oskarshamn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Oskarshamn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.