Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Örsjö

Annons:
I orten Örsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Örsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Örsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Örsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Örsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Örsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Örsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Örsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Örsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Örsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Örsjö

Även lediga lägenheter i Örsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Örsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Örsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Örsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Örsjö.

Nybro Örsjö 1:99
Örsjö 134
382 90 ÖRSJÖ


Kristians Fastighetsunderhåll
Orrabäcksv. 34
382 97 örsjö


Birger Engström
Orrabäcksv. 12
382 97 örsjö

Annons:

Detaljinformation om orten Örsjö - fastighetsdata

Örsjö är en tätort i Nybro kommun i Kalmar län, Örsjö socken. Ortnamnet Örsjö torde komma från de grusbankar (=ör) som finns vid den närliggande sjön, Örsjösjön.

Yta: 72,97 hektar
Invånare: 369, år 2010

Här hittar du mer information om Örsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Örsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.