Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Orrefors

Annons:
I orten Orrefors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Orrefors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Orrefors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Orrefors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Orrefors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Orrefors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Orrefors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Orrefors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Orrefors

För dig som letar efter lediga tomter i Orrefors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Orrefors

Även lediga lägenheter i Orrefors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Orrefors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Orrefors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Orrefors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Orrefors.

Stemå Fastigheter AB
Brinkliden 12
380 40 ORREFORS


Rosenby 1:44
Brinkliden 4
380 40 ORREFORSRöken 2
Trädgårdsg. 78


Brixhatten AB
Drottninghult 116
380 40 ORREFORS

Annons:

Detaljinformation om orten Orrefors - fastighetsdata

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånare: 719, år 2010

Här hittar du mer information om Orrefors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Orrefors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.