Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nybro

Annons:
I orten Nybro finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Nybro som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nybro. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nybro rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nybro som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nybro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nybro variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nybro eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nybro

För dig som letar efter lediga tomter i Nybro kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nybro

Även lediga lägenheter i Nybro går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nybro.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nybro

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nybro. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nybro.

Fastiny Förvaltning AB
Pukebergsg. 9
382 34 Nybro


Peterssons Fastighetsservice i Glasriket AB
Krumhall 210
382 94 Nybro


Nybro Bostads AB
Grönadalsg. 3
382 44 NYBRO


Bröderna Karlssons Fastigheter AB
Florhult 115
382 94 Nybro


Svensk Fastighetsförmedling
Fabriksg. 2
382 30 Nybro


Skötselbolaget AB
N. Esplanaden 27
382 41 Nybro


Projekt Mosjön
Madesjöv. 15
382 45 Nybro


Byggnads AB, OG Ohlsson
Bang. 8
382 23 Nybro


CHM Maskin AB
Joelsg. 18
382 34 Nybro


Meca i Nybro
Titanv. 4
382 46 NYBRO


Fransson Energi AB
Grönv. 76
382 34 Nybro


Maskinaffären i Nybro AB
Banérg. 1
382 37 NYBRO


Pingstkyrkan Nybro
Långg. 1
382 41 Nybro


Lustrum AB
Titanv. 16
382 46 NYBRO


I-B & J-G Fastigheter AB
Österg. 4 C
382 41 Nybro

Annons:

Detaljinformation om orten Nybro - fastighetsdata

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Yta: 1 092,55 hektar
Invånare: 12810, år 2010

Här hittar du mer information om Nybro.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nybro. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.