Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Mörlunda

Annons:
I orten Mörlunda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Mörlunda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Mörlunda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Mörlunda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Mörlunda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Mörlunda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Mörlunda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Mörlunda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Mörlunda

För dig som letar efter lediga tomter i Mörlunda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Mörlunda

Även lediga lägenheter i Mörlunda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Mörlunda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Mörlunda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Mörlunda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Mörlunda.

Greens Måleri AB
Tigerstad Fredriksborg
570 84 Mörlunda


Sundberg, AB Gunnar
Blockv. 4
570 84 Mörlunda


Eiendomspartner Hultsfred AB
Skräpplinge
570 84 Mörlunda

Annons:

Detaljinformation om orten Mörlunda - fastighetsdata

Mörlunda är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Mörlunda socken. Invid Mörlunda kyrka finns kommunens enda runsten uppställd, den har i forntid stått i en järnåldersby strax norr om samhället. Runstenen har slagits sönder, men sammanfogade delar kan ändå delge följande runor.

Yta: 219,36 hektar
Invånare: 838, år 2010

Här hittar du mer information om Mörlunda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Mörlunda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.